Afslanking

Restart

UCW Universal Contourwrap

Ik begeleid u tijdens dit proces gedurende 9 weken in combinatie met een ondersteunende Ampulle die energetisch je lichaam en geest in balans brengt. 
Gedurende 9 weken coach ik u mentaal als informatief met recepten en kennis. Met een Tabita weegschaal volgen we de resulteten op,  elke week opnieuw en stellen samen uw weekplanning op. 

 

Lees meer

 

Nadat we je op verschillende plekken gemeten hebben, word je door een speciale windeltechniek omgetoverd tot een soort mummie. De windels zijn gedrenkt in een lauw-warme oplossing met klei uit de Dode Zee. Je krijgt vervolgens een look-a-like astronautenpak aangemeten, over de windels heen. Nu moet je ongeveer een uur rusten. Daarna word je verlost van de windels...én van je gifstoffen...én van je centimeters. Tijdens het rustmoment kan je wegdromen, een boek lezen. Of je combineert de rustpauze met bijvoorbeeld een ontspannende gelaatsverzorging. Aan jou de keuze.

 

Lees meer

 

Hoe boeken?

 

U kan zowel telefonisch boeken op het nummer 050/360591. Alsook per mail op info@vanhalle-wellness.be

Via een Gezondheids (Ayurvedisch) consult gaan wij samen opzoek naar wie zijn wij...

 
Hoe voelen wij ons het best.In de Ayurveda spreekt men van de drie verschillende basis dosha’s VATA - PITTA - KAPHA . Elk van die types heeft een typisch leef en eetpatroon. 

 

 

Lees meer

 

Ayurvedisch gezondheidsconsult

Zij heeft vanuit haar kennis van de oosterse filosofie en thema’s als het balang van energie, het stromen ervan in onze meidianen, het belang van chacra’s en neurolymfatische punten een techniek ontwikkeld die we als mens zelf kunnen toepassen. 
 

 

Lees meer

 

Donna Eden

gallery/download
gallery/banner-ucw3
gallery/celulitis
gallery/donna_blue_headshot