dona eden

Hoe boeken?

 

U kan zowel telefonisch boeken op het nummer 050/360591. Alsook per mail op info@vanhalle-wellness.be

Energie voor een uitgebalanceerd, gezond, vitaal en vreugdevol leven.

Dona Eden haar energetische geneeskunde

Jij bent een netwerk van energieën. De verstrekkende gevolgen van dit feit vormen de basis van de energetische geneeskunde. 
Onderzoek hoe onzichtbare energieên vorm geven aan gevoelens, je gedachten en je levenswijze, en gebruik ze ten behoeve van je gezondheid en welzijn. Bestudeer je eigen , levenslange dans met deze onzichtbare krachten in en om je heen. 

 

De belangrijkste persoon die met energetische geneeskunst werkt, ben jij, diegene die leeft in het lichaam waarnaar je zorg uitgaat. 
Als je de principes van de energetische geneeskunst gebruikt, kun je de natuurlijke vermogens van je lichaam om zichzelf te genezen optimaal laten functioneren en kun je je gezondheid behouden. Je kunt een afgemat lichaam nieuw uithoudingsvermogen geven, een afgetobde geest nieuwe vitaliteit schenken en een somber gemoed met nieuwe levendigheid bezielen. Je kunt energieên benutten om effectiever met stress om te gaan, onzekerheid te verminderen of jezelf van allerlei kwalen te bevrijden. En je kunt wat je voor jezelf leert gebruiken voor vrienden en familieleden.  

 

Alles wat je moet doen is de taal van energie leren, een taal die je lichaam al kent en spreekt.