Hoe boeken?

 

U kan zowel telefonisch boeken op het nummer 050/360591. Alsook per mail op info@vanhalle-wellness.be

DONNA EDEN: WERKEN MET ENERGETISCHE GENEESKUNST

Hoe leef ik vitaler en energieker?

 

Via een opleiding in juli 2013 ben ik in contact gekomen met het verhaal van Donna Eden. 
zij is een Amerkaanse vrouw die zelf zeer ziek is geweest en via energetische technieken zichzelf door een diepdal heeft weten sleuren, maar nu straalt van energie. 

Zij heeft vanuit haar kennis van de oosterse filosofie en thema’s als het balang van energie, het stromen ervan in onze meidianen, het belang van chacra’s en neurolymfatische punten een techniek ontwikkeld die we als mens zelf kunnen toepassen. 
 
Voor mij was het een gevoel van thuis komen, reeds vele jaren ben ik mij bewust van het effect van energie en het functioneren ervan. Shiatsu en Ayurvedische opleidingen hebben mij daar inzicht in gegeven. 
Het feit dat wij als mens onze eigen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid moeten opnemen en deze minder in de handen van de geneeskunde moeten leggen is mij al langer bekend. Het effect van gezonde voeding en levensstijl begint ieder wel te ondervinden, zeker als we de kaap van 40 overschrijden... 

Nu, via het Eden pricipe is het belangrijk om onze energieën te optimaliseren. Door een dagelijks oefeningen routine van enkele minuten slagen we erin om onze lichaamsernergie te herstellen en weer in balans te brengen. 

Zeker voor de mensen die budgetair beperkt zijn en niet in massage therapie kunnen starten is dit een stap uit de donkere tunnel.

DOEN is dus de boodschap, lijkt simpel,maar je zal zien ook de grootste valkuil. 
 
 

gallery/donna_blue_headshot

De dagelijkse energie routine Verbeter je welzijn in 10 minuten per dag!

 

De dagelijkse energie routine vraagt 10 minuten inzet, en het is best die altijd op het zelfde tijdstip uit te voeren. Het helpt je bij de routine handeling anders komt het er niet van...

Kijk op you tube : Donna Eden  5 min daily routine

Ik ben bezig om die oefeningen in groep voor te stellen en zo mensen er toe aan te zetten die oefingen thuis verder te zetten 

Wie interesse heeft, mail gerust naar info@vanhalle-wellness.be 
 

 

gallery/arrow