Hoe boeken?

 

U kan zowel telefonisch boeken op het nummer 050/360591. Alsook per mail op info@vanhalle-wellness.be

UCW universal contourwrap

Waarom moet ik de Universal contoer wrap uitproberen?

Je belangrijkste motivatie zou het zuiverend effect moeten zijn. Een goede gezondheid zou ieders prioriteit moeten zijn. Deze behandeling slaagt er immers in om na een aantal behandelingen de toxische stoffen die in de vetlaag zijn opgestapeld uit het lichaam te trekken. Al gauw bleek dat door de behandeling ook de lichaamsomtrek ging verminderen. Deze ontdekking sprak het grote publiek enorm aan. Al liggend centimeters verliezen en bovendien je hele lichaam tiptop zuiveren. Wat wil een mens nog meer?Met dat lichaam moet je immers nog vele jaren verder.

 

Wat gebeurt er eigenlijk bij Universal contour wrap behandeling?

Na wat informatie start de behandeling. Nadat we je op verschillende plekken gemeten hebben, word je door een speciale windeltechniek omgetoverd tot een soort mummie. De windels zijn gedrenkt in een lauw-warme oplossing met klei uit de Dode Zee. Je krijgt vervolgens een look-a-like astronautenpak aangemeten, over de windels heen. Nu moet je ongeveer een uur rusten. Daarna word je verlost van de windels...én van je gifstoffen...én van je centimeters. Tijdens het rustmoment kan je wegdromen, een boek lezen. Of je combineert de rustpauze met bijvoorbeeld een ontspannende gelaatsverzorging. Aan jou de keuze.

 

Zij er nog andere voordelen aan Universal contour wrap behandeling verbonden?

Zeker en vast. Heel fijn is dat je huid heel zacht aanvoelt na de behandeling. Verslapte zones op het lichaam worden gelift en voldoende behandelingen geven een verbetering van cellulitis. Kortom deze behandeling is ideaal bij seizoensveranderingen, na zwangerschap, als startschot van een vermageringskuur of vlak voor speciale gelegenheden.

 

Hoe vaak moet ik de Universal contour wrap behandeling in mijn agenda plannen?

Je moet minimum 3 behandelingen plannen binnen een periode van ongeveer 1 maand. Bijvoorbeeld 3 behandelingen met telkens 7 tot 10 dagen tussen. Dan heb je de basiskuur helemaal afgerond. Als je nogmeer centimeters wil verliezen, of meer op cellulitis wil werken, kan je de kuur van 3 behandelingen meteen herhalen. Voor 1 behandeling moet je maximaal 2uur uittrekken.

 

Moet ik onderhoudsbehandelingen voorzien?

In principe wel. Onze voeding, milieuvervuiling en vaak onregelmatige leef- en eetgewoonten zorgen ervoor dat het lichaam na een tijdje weer begint te vervuilen. Giftige stoffen hopen zich opnieuw op. Als je je lichaam het respect wil geven dat het verdient, dan zou je best elke 3maanden de behandeling eenmaal overdoen. Elk nieuw seizoen dus zou ideaal zijn.

 

Moet ik iets meebrengen?

In principe niet. Je krijgt tijdens de behandeling een wegwerponderbroekje om aan te trekken. Als je je comfortabeler voelt in je eigen ondergoed, mag je dat gerust meebrengen. Hou er wel rekening mee dat je ondergoed vuil kan worden tijdens de Universal contour wrap behandeling.

 

Prijs: €85 per behandeling.

 

gallery/arrow
gallery/banner-ucw3