voedingssupplementen (BIORADIX - PHYTOCUER)

Hoe boeken?

 

U kan zowel telefonisch boeken op het nummer 050/360591. Alsook per mail op info@vanhalle-wellness.be

Perilla olie

gallery/shutterstock_262607987

Na een gezondheidsconsult wordt er eventueel voedingssupplementen geadviseerd:

Bioradix heeft een basis pakket van producten die voor ieder te gebruiken valt gezien de kwaliteit van voeding slinkt en de vervuiling toeneemt. 

 

100% plantaardige perilla olie is een omega3 olie die een sterk bewezen invloed heeft op de verstofwisseling. Alfa-linoleenzuur wordt door het lichaam niet aangemaakt en zit minder en minder in de voeding die we dagelijs tot ons nemen. 
deze omega 3 vetrzuren zijn van belang voor de vetstofwisseling en cholesrerolwaarden in ons bloed. Ondersteunen de hersenen thv de zenuwprikkelingen. Vandaar een aanrader bij stress, en ADHD. 
 

Femme Protect

100% plantaardige Bernagie en Theunisbloem olie is rijk aan essentieel gamma-linoleenzuur. Moet dus ook aangebracht worden vanuit de voeding...
Is onontbeerlijk is bij een goede vetstofwisseling, hormonaal evenwicht en ter preventie van vrouwelijke klachten. Werkt ook sterk in op de huid (psoriasis, eczema) en botstelsel(Osteoporose)

Multi vitamineral met duindoornolie

Duindoornolie is een zeer gevarieerde bron van vitaminen en mineralen. Hij is dan nog eens extra verrijkt met Vit B, vit C, Vit E ,zink, Mangaan en selenium. Deze olie heeft een zeer sterk huid en slijmvlies herstellende werking.
 

Fytosil silicium

Is een drinkbare oplossing in een fles van 500ml of 1000ml organisch silicium verijkt met heermoes en brantnetel is zeer sterk opneembaar in het lichaam. Het zorgt voor een sterk celenergie en herstel en ligt aan de basis van pezen, bloedvaten en ligamenten.heeft een grote invloed op huid,haar en nagels.

Fytosil Silicium met Glucosamine en MSM

Is dezelfde organische silicium verrijkt met MSM en glucosamine. Zij zorgen voor een nog betere regeneratie van kraakbeen en botten, kraakbeen wordt soepeler en de pijnen worden verzacht.
 

Biotopen

zijn plantaardige complexen die een specifieke werking hebben op ons lichaam 
afhankelijk van de problematiek wordt er een keuze gemaakt: 


ontgifting 
lymfestimulerend
vochtafdrijvend 
Cholesterol / darmfunctie 
verkoudheden
Immuniteit / gevoelige luchtwegen 
ondersteunend bij afslanken 
vertering
nachtrust /stress
menopauze /normale mentstruatie

Bioradix ontgiften

Eens per jaar heeft het lichaam nood aan een ontgiftingskuur. Vroeger gebeurde dit tijdens de vasten periode die traditioneel begin April is en 4 weken duurt. Nu,  in onze moderne wereld hebben we de vrijheid om dit al dan niet te doen. En daar dit toch enige inspanning vraagt stellen we dit gebeuren makkelijk uit. Vandaar dat meer en meer mensen last hebben van toxinen in hun lichaam, ruikende adem, geurende  en zinkende stoelgang, geurende transpiratie zijn de klassieke barometers. Vermoeidheid, geen energie, overbelaste lever tot gevolg... 

Nu, voor wie hier iets wil aan veranderen..... 

 

Drink 1L1/2 water per dag 
Gebruik Biotoop 101 voor algemene zuivering 
Organisch Silicium zorgt voor betere opname van de complexen thv de cellen
Acido Control: stimuleert de ontgifting van cellen en lichaam en remineraliseert sterk.